Cookie Consent af FreePrivacyPolicy.com
Søg
WomansWorld.dk Logo
0 vare(r) til 0,00 Dkk
Gå til varekurven
 

Infomartion om WomansWorld

Infomartion om WomansWorld

WomansWorld er webshoppen for hende, hvor hun kan finde lækkert og feminint lingeri i alle størrelser. Hos os har vi altid et bredt udvalg i alle kategorier, og vores mission er at få varene i fra små til store størrelser.

Vores side gør det legende let for at dig at finde netop det du søger, vi har over 25 år erfaring med lingeri og tæt på 20 års erfaring med onlinehandel.

Hos WomansWorld handler du sikkert og fortroligt. Dine oplysninger videregives ikke og betaling sker gennem godkendt terminal software, så du altid er helt på den sikre side. Vores service-team står derudover også altid til rådighed med svar og hjælp hvis du skulle have brug for det. Skriv til os på vores kontakt-side eller ring til os på tlf : 74 67 50 61.

Vores udvalg spænder over kjoler, lingeri, undertøj, corsager, hofteholder, catsuit, sko, frække kostumer, parykker og meget mere, vi udvider desuden hele tiden vores sortiment og har du noget bestemt du søger er du altid velkommen til at kontakte os, vores indkøber begiver sig gerne på jagt efter det du søger, hvis ikke vi har det i shoppen.


Kundecenter      Kontakt      WomansWorld      Betingelser      Måleskema      Porto      Gavekort      Returret      Reklamation

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

 
Dankort betaling Mobile Pay Visa Kort Visa elektron Mastercard Maestro Betaling JCB betaling Viabill betaling

WomansWorld på Facebook WomansWorld på Instagram

WomansWorld.dk - Alt til hendes univers.

Powered af S2000 & Intelitech