Cookie Consent af FreePrivacyPolicy.com
Søg
WomansWorld.dk Logo
Varekurv - Antal varer i kurven
 

Infomartion om WomansWorld

Infomartion om WomansWorld

WomansWorld er webshoppen for hende, hvor hun kan finde lækkert og feminint lingeri i alle størrelser. Hos os har vi altid et bredt udvalg i alle kategorier, og vores mission er at få varene i fra små til store størrelser. Vi fører varer i et bredt sortiment hvor der er noget til enhver lejlighed. 

Lingeri og beklædning i mere end 30 år

Vores side gør det legende let for at dig at finde netop det du søger, vi har over 30 år erfaring med lingeri og tæt på 25 års erfaring med onlinehandel. Vi startede forretning op i 1989 og websiden kom til i 1998. Siden har vi haft over 200.000 tilfredse kunder, der besøger vores butik eller webside løbende. 

Sikkerhed og service

Hos WomansWorld handler du sikkert og fortroligt. Dine oplysninger videregives ikke og betaling sker gennem godkendt terminal software, så du altid er helt på den sikre side. Vores service-team står derudover også altid til rådighed med svar og hjælp hvis du skulle have brug for det. Skriv til os på vores kontakt-side eller ring til os på tlf : 74 67 50 61. Vi har naturligvis en support der hjælper dig med spørgsmål til varer, såvel hvis du skal bytte eller returnere.

Stort udvalg af lingeri og beklædning

Vores udvalg spænder over kjoler, lingeri, undertøj, corsager, hofteholder, catsuit, sko, frække kostumer, parykker og meget mere, vi udvider desuden hele tiden vores sortiment og har du noget bestemt du søger er du altid velkommen til at kontakte os, vores indkøber begiver sig gerne på jagt efter det du søger, hvis ikke vi har det i shoppen.

  • Over 30 års erfaring.

  • Hurtig og effektiv kundeservice.

  • Problemfri returnering.

  • Stort varelager.

  • Dag til dag levering på de fleste produkter.

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Kundecenter      Kontakt      WomansWorld      Betingelser      Måleskema      Porto      Gavekort      Returret      Reklamation

 

Tilmeld til Nyhedsbrev

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakker.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, det betaler sig.

 

Dankort betaling Mobile Pay Visa Kort Visa elektron Mastercard Maestro Betaling JCB betaling Viabill betaling

WomansWorld på Facebook WomansWorld på Instagram

WomansWorld.dk - Alt til hendes univers.

Powered af S2000 & Boutique Erotic & Intelitech