Cookie Consent af FreePrivacyPolicy.com
Søg
WomansWorld.dk Logo
Varekurv - Antal varer i kurven
 

Strømper


Strømperbukser

Strømper og Selvsiddende

Se vores store udvalg af selvsiddende strømper, strømper til strømpeholdere og strømpebukser der også føres i bundløse udgaver.

Selvsiddende strømper eller strømpebukser gør dine ben smukkere

Med et par selvsiddende strømper eller de rette strømpebukser vil du få langt smukkere ben. Er det nylon du vælger vil du få smukke glatte ben, og effekten er også tit slankende. Tager du netstrømper, så giver de automatisk et frækt og forførende look. Strømper gør ganske enkelt at du trækker mere opmærksomhed til dine ben. Det gælder også selvom det endda er nude strømper du bruger.

De selvsiddende strømper er prikken over i'et til dit lingeri sæt

Med selvsiddende strømper eller stay-up strømper, som nogle også siger, sætter du prikken over i'et på dit lingeri sæt. Strømperne gør at dine ben får et smukt og feminint udtryk. Vælger du en sort eller mørk udgave, så giver de som bonus også en slankende effekt. 

Selvsiddende strømper holdes næsten altid oppe af silikone striber på indesiden af kanten. Det kan være den er lavet af blonder eller måske bare er i opaque materiale. Faktum er at du ikke ser dem. De er også blevet så gode at du næsten ikke mærker dem mere. Det giver en bedre komfort og gør at de heller ikke lige pludselig falder ned. Man skal dog altid passe på ikke at købe dem et nummer for store, da de gerne skal sidde til. 

Strømper til strømpeholdere

Strømper til strømpeholdere er strømper der ikke holder sig selv oppe. Her skal du have en hofteholder eller en strømpeholder af anden slags til at holde dem på plads. Typisk bruges de til et lingeri sæt, hvor der så er en hofteholder. Da der ikke behøves at være silikone striber i disse, så kan de være uden kant, hvilket giver et flot nostalgisk look. 

Strømpebukser er både forførende og praktisk

Strømpebukser er stadig det fortrukne valg hos mange. De bliver siddende hvor de skal og giver et god komfort. Det er dog ikke kun komfort de byder. De kan nemlig uden problemer være utrolig raffinerede og frække. Et par netstrømpebukser under kjolen eller nederdel ser utrolig hot ud. Dertil kommer at du også kan få flotte effekt strømpebukser, hvor der er indarbejdet mønster. Det kunne være et mønster der ser ud som du har trusser og selvsiddende på. Det kunne også være et par bundløse trusser, der er designet til at ligne hofteholder med strømper til. 

Strømpebukser er alt andet end kedelige sorte nylonstrømper. Specielt hvis du kombinerer dem med en kjole eller en fræk top / BH. 

 

Tilmeld til nyhedsbrev
Kundecenter      Kontakt      WomansWorld      Betingelser      Måleskema      Porto      Gavekort      Returret      Reklamation

 

Tilmeld til Nyhedsbrev

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakker.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, det betaler sig.

 

Dankort betaling Mobile Pay Visa Kort Visa elektron Mastercard Maestro Betaling JCB betaling Viabill betaling

WomansWorld på Facebook WomansWorld på Instagram

WomansWorld.dk - Alt til hendes univers.

Powered af S2000 & Boutique Erotic & Intelitech