Cookie Consent af FreePrivacyPolicy.com
Søg
WomansWorld.dk Logo
Varekurv - Antal varer i kurven
 
 
Wetlook Nederdel med Snake Skin Look i Rød

Wetlook Nederdel med Snake Skin Look i Rød

199,00 Dkk
 
Obsessive Bustier Lingeri Sæt Donarella

Obsessive Bustier Lingeri Sæt Donarella

449,00 Dkk
 
Bundløse Blonde Body med String Detaljer

Bundløse Blonde Body med String Detaljer

289,00 Dkk
 
Obsessive Bundløs Body Alissium

Obsessive Bundløs Body Alissium

359,00 Dkk
 
Blonde Bøjle BH med G-streng og Snører

Blonde Bøjle BH med G-streng og Snører

289,00 Dkk
 
Obsessive LaceLove Lingeri Sæt med BH, Trusser og Hofteholder

Obsessive LaceLove Lingeri Sæt med BH, Trusser og Hofteholder

429,00 Dkk
 
Obsessive Hofteholder Donarella

Obsessive Hofteholder Donarella

209,00 Dkk
 
Underbust Corsage med Neckholder i Lammeskind

Underbust Corsage med Neckholder i Lammeskind

1.719,00 Dkk
 

Womansworld - Din onlineshop for lingeri og beklædning

WomansWorld.dk

WomansWorld er din adgang til lækkert lingeri og beklædning af høj kvalitet til en overkommelig pris. Vores onlineshop har et stort udvalg af moderigtige produkter der lever op til en høj standard, og vores sortiment udvides konstant så du hele tiden finder nye spændende ting hos os. Søger du sexlegetøj, så besøg vores sexshop Boutique Erotic.

Find det du søger

Vi sætter en stor ære i at give den bedste mulige kundeservice og vejledning, så du finder netop det du søgte eller måske bliver inspireret til noget helt nyt. Vi beskriver vores produkter så godt som muligt og har altid flotte billeder der giver dig et realistisk indtryk af vores produkter. Dertil kommer naturligvis vores personlige rådgivning hvis du har spørgsmål der ikke bliver besvaret på produktsiden. Vores Support svarer altid hurtigst muligt, hvad end du vælger at kontakte os via email eller telefon.

Kundeservice

Hos WomansWorld er kundeservice ikke kun noget der ydes i salgs-øjeblikket. Vi står altid til rådighed, også efter dit køb. Har du spørgsmål eller brug for vejledning er du altid velkommen til at kontakte os. Vores support tager sig altid af spørgsmål omkring produkter lige så vel som retursager og reklamationer.

Nyheder på FaceBook eller Nyhedsbrev

For hele tiden at kunne følge med i hvad der kommer af nye ting i vores onlineshop, kan du følge med på vores facebookside eller modtage vores nyhedsbrev. Vi opdaterer løbende med de nyheder og tilbud vi har i shoppen.

Kvalitet der betaler sig

Hvad end du søger kjoler, corsagerundertøj, lingeri, strømper eller high heels. Så vil du hos WomansWorld altid kun finde varer af høj kvalitet du kan have glæde af i længe. Vores soritment bygger på mange års erfaring. Trods den høje kvalitet er vores priser ikke af den høje slags. 

Noget i alle størrelser

Vores udvalg er konstant voksende og byder på stor afveksling i alle størrelser. Vi sørger også løbende for ikke kun at have beklædning i S - L, men også i størrer størrelser så alle kan være mere. Vi tager også altid gerne imod nye forslag og ideer til nyt vi kan hente hjem. Vi fører f.eks. spændende mærker som Noir Exclusive, Shirley of Hollywood, Cottelli Collection, Close2You og andre.

Kostumer & Parykker

Skal du til kostumefest eller blot have lidt sjov derhjemme så har WomansWorld et stort spændende udvalg i frække kostumer og parykker. Hvad end det skal være det frække politikostume, egnle kostumet, sygeplejersen eller nonnen. Så finder du det i vores sortiment.

Noget for alle

Vores sortiment byder på et stort udvalg af farver, stilretninger og materiale, så der er noget for enhver smag. Vi har et stort udvalg i feminint lingeri, forførende fetish beklædning, high heels, kostumer, kjoler og meget mere. Vi har noget for dem der søger lak og læder lige såvel som dem der vil have en flot aftenkjole. Vores side giver altid en god beskrivelse af produktet, så du hurtigt kan vurdere om det er noget for dig.

Hurtig levering til lav pris

Vi sender din bestilling fra dag til dag fra kun 39 Dkk i forsendelse, og handler du for over 600,- Sender vi portofrit i Danmark. Vores produkter bliver sendt neutralt og diskret pakket.
Da stort set alle vores produter er lagervarer, sender vi ved bestillinger der laves inden kl 15.00 samme dag. Du modtager en mail med track and trace information så du kan følge pakken online. Du vil modtager din bestilling dagen efter med pakkeposten. 

Problemer med Forsendelse eller Produkter

Skulle du være så uheldig at din pakke forsvinder eller produktet du modtager har en produktionsfejl, så tager vores kundeservice sig omgående af problemerne med et smil.
Vi har naturligvis 14 dages returret på alle vores produkter, og ønsker du at sende noget tilbage skal du blot kontakte vores support og dernæst sende varen retur med vores retur-skema. Modtager du en vare med en fejl skal du ligeledes blot kontakte os, og dernæst sende produktet retur med et retur-skema.

Hos os handler du sikkert 

Hos WomansWorld handler du 100% sikkert og dine oplysninger bliver ikke givet videre til trejdepart. De oplysninger vi modtager i forbindelse med en ordre bruges kun til at behandler din bestilling. Vi er godkendt at DIBS / Teller og modtager kreditkort, der også betyder at vores handelsbetingelser er blevet kontrolleret efter Dansk lovgivning. For mere information, Læs vores handelsbetingelser - TRYK HER


Tilmeld til nyhedsbrev
Kundecenter      Kontakt      WomansWorld      Betingelser      Måleskema      Porto      Gavekort      Returret      Reklamation

 

Tilmeld til Nyhedsbrev

Få nyheder og kampagner direkte i din indbakker.
Tilmeld dig vores nyhedsbrev, det betaler sig.

 

Dankort betaling Mobile Pay Visa Kort Visa elektron Mastercard Maestro Betaling JCB betaling Viabill betaling

WomansWorld på Facebook WomansWorld på Instagram

WomansWorld.dk - Alt til hendes univers.

Powered af S2000 & Boutique Erotic & Intelitech